Excursii de o zi în Delta Dunării

 Excursiile de o zi cu barca în Delta Dunării reprezintă una dintre cele mai interesante activități turistice pe care le puteți face în această zonă. Acestea vă oferă ocazia de a explora cele mai frumoase locuri din Delta Dunării și de a învăța mai multe despre viața tradițională din această zonă.

Unul dintre cele mai interesante obiective turistice pe care le puteți vizita în cadrul unei excursii de o zi cu barca în Delta Dunării este satul Mila23. Acesta este situat în mijlocul Deltei și este unul dintre cele mai autentice sate din Delta Dunării.

Iată câteva detalii despre alte obiective turistice din Delta Dunării pe care le puteți vizita alegând una dintre excursiile noastre:

  • Satul Letea este situat în partea nordică a Deltei Dunării, este renumit pentru pădurea sa în care se găsesc stejari seculari și pentru dunele de nisip.
  • Satul Caraorman este un alt obiectiv turistic important din Delta Dunării. Acesta este renumit pentru peisajele sale pitorești și pentru faptul că este accesibil doar cu barca.
  • Orașul Sulina este situat la vărsarea Dunării în Marea Neagră și este renumit pentru monumentele sale istorice și arhitectura sa specifică. În timpul excursiei, puteți vizita farul din Sulina și puteți afla mai multe despre istoria orașului.
  • Satul Sfântu Gheorghe este un alt loc pitoresc pe care îl puteți vizita în cadrul unei excursii de o zi cu barca în Delta Dunării. Acesta este situat în partea sudică a Deltei și este renumit pentru plajele sale de nisip.

Personalizați-vă excursia în Delta Dunării!

Aveți posibilitatea de a închiria întreaga ambarcațiune pentru grupul dumneavoastră (maxim 11 persoane).

Trasee prestabilite:

  • Tulcea – Lacuri – Tulcea (2-3 ore): 1000 lei/barcă
  • Tulcea – Mila 23 – Tulcea (4-5 ore): 1500 lei/barcă
  • Tulcea – Mila 23 – Sulina – Tulcea (6-7 ore): 2000 lei/barcă
  • Tulcea – Mila – Letea – Tulcea (6-7 ore): 2000 lei/barcă
  • Tulcea – Mila – Letea – Sulina – Tulcea (7-8 ore): 2500 lei/barcă
  • Tulcea – Caraorman – Sfântu Gheorghe – Tulcea (8-9 ore): 2500 lei/barcă

*Tarifele publicate includ TVA și combustibilul pentru excursia dorită.

*Ambarcațiunile noastre pot fi conduse doar de personalul nostru.

*Ambarcațiunile noastre sunt dedicate programelor turistice iar pentru pescuit oferim doar transferuri (nu se poate pescui din barcă).

Excursii unde noi formam grupul:

excursii in delta dunarii (traseu turistic pentru fotografierea pasarilor - starc)

Obiective: exclusiv zona de lacuri si canale

Traseu: Portul Tulcea – Canal 36 – Canal Sireasa Nord – Lac Cotete – Canal Trofilca – Canal 36 – Portul Tulcea

Durată: 2 – 3 ore | Prima plecare la ora 06:00 Ultima plecare la ora 18:30

Peisaj din Delta Dunarii. Excursie de o zi cu barca in Delta Dunarii pe lacuri si canale. Salcie in Delta Dunarii

Obiective: Zona de lacuri, zona de canale si Sat Mila 23

Traseu: Portul Tulcea – Bratul Tulcea – Canalul 36 – Canalul Sireasa – Canalul Periteasca – Canalul Sontea – pe langa Lacul Nebunu (strict protejat) – Cot Candura – pe langa Lacul  Baclanesti, Lacul Fortuna – Canalul Olguta – Lacul Ligheanca – Lacul Vacaru – Sat Mila 23. Oprire pentru vizitarea satului si optional servirea unei mese. Din Satul Mila 23 navigam catre Tulcea pe traseul – Canalul S 22 – iesim in Bratul Sulina si trecem pe langa localitatile : Gorgova – Maliuc – Vulturu – Partizani – Tulcea.

Durată: 4 – 5 ore | Prima plecare la ora 09:00

Peisaj din Delta Dunarii. Excursie de o zi cu barca in Delta Dunarii pe lacuri si canale. 6

Obiective: Zona de lacuri, zona de canale, Satul Mila 23 și Satul Letea

Traseu: Portul Tulcea – Bratul Tulcea – Canalul 36 – Canalul Sireasa – Canalul Periteasca – Canalul Sontea – pe lângă Lacul Nebunu (strict protejat) – Cot Candura – pe lângă Lacul Băclănești, Lacul Fortuna – Canalul Olguta – Lacul Văcaru – Lacul Ligheanca – Sat Mila 23 (oprire pentru vizitarea satului și opțional masă tradițională). Din Satul Mila 23 navigăm către Tulcea pe traseul – Canalul S 22 – ieșim în Bratul Sulina și trecem pe lângă localitățile: Gorgova – Maliuc – Vulturu – Partizani – Tulcea

Durată: 6 – 7 ore | Prima plecare la ora 09:00

Peisaj din Delta Dunarii. Excursie de o zi cu barca in Delta Dunarii pe lacuri si canale. 5

Obiective: Zona de lacuri, zona de canale, Satul Mila 23, Orasul Sulina

Traseu: Portul Tulcea – Bratul Tulcea – Canalul 36 – Canalul Sireasa – Canalul Periteasca – Canalul Sontea – pe lângă Lacul Nebunu (strict protejat) – Cot Candura – pe lângă Lacul Băclănești, Lacul Fortuna – Canalul Olguta – Sat Mila 23 (oprire pentru vizitarea satului și opțional masă tradițională). Vom continua traseul pe zona de canale și zona de lacuri: Canalul Eracle – Lacul Trei Iezere – Lacul Bogdăproste – Dunarea Veche – Canalul Magearu – Bratul Sulina – Orasul Sulina (oprire în oraș cu posibilitatea de plimbare la plajă sau excursie (cu barca) la gura de vărsare a Dunării în Marea Neagră). Traseul de întoarcere: Bratul Sulina pe lângă satele Crisan, Gorgova, Maliuc, Vulturu și Partizani până în Port Tulcea

Durată: 6 – 7 ore | Prima plecare la ora 09:00

Ambarcatiune utilizata pentru excursii in Delta Dunarii 33
Pasare in Delta Dunarii. Pelicani pe canalele din Delta Dunarii

Obiective: Zona de lacuri, zonă de canale, Satul Mila 23, Satul Letea, Orașul Sulina

Traseu: Portul Tulcea – Bratul Tulcea – Canalul 36 – Canalul Sireasa – Canalul Periteasca – Canalul Sontea – pe lângă Lacul Nebunu (strict protejat) – Cot Candura – pe lângă Lacul Baclanesti – Lacul Fortuna – Canalul Olguta – Satul Mila 23 (scurt popas) – Canalul Dunarea Veche – Satul Crisan – Canalul Eracle – Lacul Trei Iezere – Lacul Bogdaproste – Lacul Mătita – Lacul Merhei – Satul Letea (oprire în Satul Letea, opțional safari către Pădurea Letea cu mașina sau căruța). Din Satul Letea navigăm pe Canal Barbosu către Bratul Sulina până în Orașul Sulina (oprire în oraș cu posibilitatea de plimbare la plajă sau excursie (cu barca) la gura de vărsare a Dunării în Marea Neagră). Traseul de întoarcere: Bratul Sulina pe lângă satele Crișan – Gorgova – Maliuc – Vulturu – Partizani până în Port Tulcea

Durată: 8 – 9 ore | Prima plecare la ora 09:00

 

Peisaj din Delta Dunarii. Excursie de o zi cu barca in Delta Dunarii pe lacuri si canale. Plante
egrete in zbor vazute in excursia de o zi in delta dunarii

Obiective: Zona de lacuri, zonă de canale, Satul Caraorman, Satul Sfântu Gheorghe

Traseu: Portul Tulcea – Brațul Tulcea – Brațul Sfântu Gheorghe – Canalul Carașuhat – Canalul Litcov – Lacul Rotund – Lacul Gorgova – Lacul Potcoava de Sud – Lacul Gorgovat – Canalul Litcov – Satul Caraorman (oprire în sat, opțional safari în Pădurea Caraorman cu mașina, opțional masă tradițională). Continuăm traseul pe zona de canale și zona de lacuri, începând cu Lacul Puiu – Canalul Mocanșca – Lacul Erenciuc – Arinișul Erenciuc apoi intrăm pe Brațul Sfântu Gheorghe și navigăm spre Satul Sfântu Gheorghe (oprire pentru vizită în sat sau la plajă, iar în situația în care vremea ne permite vom face o excursie opțională la gura de vărsare a Dunării în Marea Neagră). Returul este pe Brațul Sfântu Gheorghe pe lângă satele Murighiol – Mahmudia – Nufăru – Port Tulcea

Durată: 8 – 9 ore | Prima plecare la ora 09:00