Excursie lentă de 4 ore cu prânz tradițional inclus

Obiective:

Lacul cu Cotețe, Brațul Chilia, Canalul 36, Suburbia Tudor Vladimirescu

Traseu:

Portul Tulcea – Canal 36 – Canal Sireasa Nord – Lacul cu Cotețe – Brațul Chilia –  Canal 36 – Suburbia Tudor Vladimirescu –  Portul Tulcea

Durată:

4 ore | Prima plecare la ora 06:00 | Ultima plecare la ora 18:00

Tarife:

Tarif excursie

179 lei/persoană adultă sau copil peste 14 ani

*Pentru fiecare copil însoțit de 1 adult: 0 – 2 ani gratuit | 3 – 6 ani 25% | 7 – 11 ani 50% | 12 – 14 ani 75%

Pranz inclus:

Prânz oferit de partenerii noștri „Pensiunea Casa Vera 3*”

Meniul include felul principal, apă la masă și desert și poate fi cu pește, cu pui sau vegetarian.

Informații specifice traseu:

Excursie lentă în Delta Dunării de 4 ore, pe lacuri și canale cu popas pentru prânz tradițional.

În această excursie navigăm lent pe lacuri și canale de mică adâncime având ca obiectiv principal întâlnirea cu Brațul Chilia. Veți avea ocazia să observați nenumărate păsări pe acest traseu iar spre finalul excursiei vom face un popas pe malul stâng al orașului Tulcea în suburbia Tudor Vladimirescu. Aici, timp de aproximativ o oră vă invităm să savurați un prânz pescăresc autentic la una dintre cele mai frumoase pensiuni din Delta Dunării.

Excursia are o durată totală de aproximativ 4 ore și se face în ritm lent special pentru a vă oferi ocazia să vă bucurați de spectaculoasa deltă a Dunării. După o călătorie pe lacuri și canale la bordul unei ambarcațiuni dotate cu umbrar cu siguranță veți aprecia preparatele tradiționale deosebite oferite de partenerii noștri.

Delta Dunării este o adevărată comoară a naturii și o destinație perfectă dacă iubiți natura și să explorați frumusețile naturale ale țării noastre. Excursia noastră lentă de aproximativ 4 ore în care traversăm Lacul cu Cotete pentru a ajunge la Bratul Chilia este una dintre activitățile de neratat atunci când ajungeți în Delta Dunării.

Înconjurați de frumusețea naturii și de liniștea din Delta Dunării, această excursie este una dintre cele mai frumoase și relaxante experiențe. Este o oportunitate excelentă pentru dumneavoastră dacă vă doriți să admirați un răsărit sau un apus în Delta Dunării sau dacă vă doriți doar o scurtă vizită în zonă.

Casa Vera – o experiență culinară de neuitat într-o excursie lentă in Delta Dunării!

Situată la intrarea în Delta Dunării, în Tudor Vladimirescu (suburbia orașului Tulcea), Casa Vera vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi o experiență culinară de neuitat. Atmosfera caldă și primitoare a pensiunii este combinată perfect cu decorul rustic și preparatele deosebite pe care le puteți savura aici.

Bucătăria pensiunii este specializată în preparate pescărești, care sunt pregătite cu multă pasiune. Borșul de pește, saramura sau plăchia sunt doar câteva din opțiunile delicioase pe care le puteți savura din meniul lor. Toate preparatele sunt gătite cu ingrediente proaspete și cu o atenție deosebită pentru detalii astfel gustul autentic inegalabil vă va convinge să reveniti.

Informații suplimentare:

 • Cererea unei rezervări implică acceptarea termenelor și condițiilor noastre.
 • Vă rugăm să citiți cu atenție detaliile de mai jos sau să accesați rubrica noastră termene și condiții.
Tariful include:
 • Câte un loc in ambarcatiune
 • Prânz la pensiunea Casa Vera 3*
 • Pentru fiecare bilet achiziționat, fiecare persoană beneficiază de asistență turistică locală și de câte o sticlă de apă plată îmbuteliată (0,5l/persoană).
Tariful NU include:
 • Tariful excursiei NU include asigurări (asigurări de orice fel: de viață, de sănătate etc.).
Utile:
 • Punctul de îmbarcare se află în Portul Tulcea imediat după trecerea pe lângă barieră de la intrarea în incinta Tulco. Adresa oficială este Orașul Tulcea, Strada Grigore Antipa Nr. 10 (la intersecție cu Strada Independenței Nr. 1).
 • Pentru rezervare este necesar un avans de 50 lei/persoană (veți primi detaliile prin email) iar diferența se poate achita la sosirea în port.
 • Masa de prânz: Se rezervă la pontonul nostru înainte de a pleca în excursie (meniu cu pește, cu pui sau vegetarian).
 • Programul se ține cu minim 4 persoane adulte înscrise. Dacă grupul nu se formează veți fi notificat cu o zi înainte iar alternativele sunt reprogramarea (pentru un alt traseu sau pentru o altă zi) sau returnarea integrală a avansului.
 • Preparatele tradiționale oferite de localnicii Deltei Dunării sunt în mod special din pește și vă recomandăm această experiență culinară unică (la cerere se poate oferi meniu cu pui sau vegetarian). Rezervarea pentru masă se face la punctul nostru de îmbarcare iar plata se face direct către gazde în numerar.
 • Permisul de Acces în Delta Dunării (5 RON / pers.) este NOMINAL, OBLIGATORIU și NU este inclus în costul excursiei. Acesta se poate achiziționa online pe site-ul ARBDD (www.ddbra.ro) sau direct de la automatele aflate la ARBDD (Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării).


  Excursii în Delta Dunării

  Trasee cu durată între 6-7 ore și 8-9 ore

  *Click pe butonul „Descarcă PDF” și puteți descărca broșura cu lista de oferte pentru 2023. Documentul este în format PDF vă oferă posibilitatea să reveniți pe site-ul nostru la excursia dorită.