Despre Noi

Excursie în Delta Dunării

 Din dorința de a vă ajuta să creați amintiri de neuitat, echipa noastră va sta la dispoziție pentru a vă purta către locuri minunate din Delta Dunării cu peisaje deosebite și o multitudine de păsări.

Ambarcatiune utilizata pentru excursii in Delta Dunarii 25
Peisaj din Delta Dunarii. Excursie de o zi cu barca in Delta Dunarii pe lacuri si canale. 22

 În cadrul excursiilor organizate de noi dorim să vă asigurăm confortul pe tot parcursul traseului și de aceea vă punem la dispoziție doar ambarcațiuni recent achiziționate (2019, 2021 și 2022). Fiecare traseu este autorizat de către Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, oferind turiștilor posibilitatea de a se bucura de flora și fauna în toată splendoarea ei și fără a periclita în vreun fel mediul înconjurător.

 Scopul nostru este să vă oferim și o experiență autentică, de aceea pentru masa de pranz am ales locatii traditionale autorizate ca “punct gastronomic local” iar pentru vizitarea padurilor Letea si Caraorman colaboram cu localnicii care ofera mijloacele de transport (carute sau masini de safari, special modificate pentru ulițele acoperite cu nisip).

Motive principale să alegi să explorezi Delta Dunării alături de noi:

Echipa noastră are în componență conducători experimentați care cunosc foarte bine cele mai frumoase locuri din Delta Dunării.

Putem organiza excursii pentru grupuri mari de peste 50 de persoane și putem adapta excursia în funcție de preferințele grupului.

Echipa noastră este pregătită să vă ofere asistență și sfaturi utile în orice moment al excursiei.

Avem disponibilitate în orice sezon și vă putem oferi experiențe diferite în fiecare anotimp.

Oferim excursii atent planificate în care să puteți vizita mai multe obiective turistice importante din Delta Dunării într-o singură zi.

Colaborăm cu parteneri locali care oferă mai multe opțiuni pentru masa de prânz (inclusiv meniuri vegetariene).